lørdag 8. desember 2012

Animal jam

Animal jam!
Animal jam er et super gøy nettspill. Du burde prøve det.

Brukernavn, passorsd og sånn:
Først trykker du på play now for free. Det fører deg til et sted der du trykker på et skilt kalt Creat an animal. Når du har trykket på det velger du et dyr. Så bestemmer du hva dyret ditt skal hete. Så trykker du på next. Du må si når du er født og lage et brukernavn og passord. Du må også si om du er jente eller gutt og hvor gammel du er.Så trykker du på neste igjen. På denne siden må du skrive inn dine foreldres eller din e-post 2 ganger. Du må også si ja til 3 regler. Det er at du må være snill, ikke si slemme ord og ikke røpe personelig information. Da er vi ferdig med del 1.

Stilen din:
Du kan velge hvordan du vil se ut på animal jam også. Det du gjør er å trykke på bilde av hodet ditt nederst til venstre.Der kan du velge hvilken farge du skal være, hvilke øyne og øyen farge du skal ha og om du skal ha noe mønster på deg. Du kan velge farge på alt. Det er også klær og en byteliste der. Det skal jeg fortelle deg om senere. Nå er du ferdig med del 2.

Verdnene:
Det er forskjellige verdner i animal jam. Det er Mr.Shiver en snø by. En by som heter appondale. Appondale er en slags savanne. Det er en skog som heter seripia forest. Det er også et sted som heter lost temple of zios. Det er et sted som heter coral canyons også. Ved siden av coral canyons er det et sted som heter Crystal Sands. Hoved byen er jamaa township. Noen steder må du være vann dyr for å komme til, De verdnene hetern crystal reef, bahari bay, kani cove og deep blue. Du kommer til disse verdnene ved å trykke på planeten i høyre hjørne. Ferdig med del 3.

Butikker:
Rundt omkring i verdnene er det hus du kan gå inn i. Der inne er det gjenstander du kan trykke på. Når du trykker på disse tingene kommer det frem ting du kan kjøpe. Du kan kjøpe klær og ting. Noen av tingene har et gull bånd på. De kan du ikke kjøpe med mindre du er member. En member kan adoptere dyr og kjøpe flere ting. Det koster 30 kroner å være member for 1 månde. Tingene du kjøper ( dette gjelder for alle ) kan du legge på byttelisten ved å trykke på + inne i boksen. Du kan trykke på dem igjen får å få dem bort. Del 4 er vi ferdige med nå.

Huset ditt:
Du har også et hus på animal jam. Du kommer ditt ved å trykke på huset ved siden av planeten. I huset kan du trykke på på et bord som står der hvor huset var istad. Da vil du få opp en liste over hva du har kjøpt. Du trykker på tingene og drar dem bort over skjermen til der du vil gjenstanden skal være. Her er et eksempel på et hus. Da har du klart del 5.

Neste del kommer snart. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar