tirsdag 11. desember 2012

Sannheten om rødhette

Sannheten om rødhette:

Du har sikkert hørt om rødhete og ulven. Men i denne filmen er det helt annerledes. Det er en godteri banditt som stjeler kake oppskrifter over hele skogen. I historien prøver frosken du ser på bildet å finne ut hvem som er banditten. Er det en et dyr i skogen? Er det rødhette? Er det ulven? Er det tømmermannen? Er det bestemor? Eller er det noen som går igjen i alle historiene bestemoren, tømmermannen, ulven eller rødhette forteller? Eller kansje geita? Sett filmen tusen ganger og er ikke lei! Super gøy! Du må se den!
Rødhette:
En jente med en rødhette. Derfor heter hun rødhette. Og bare hvis du lurer, hun bruker alltid den hetta. Rødhette leverer godteri for bestemoren. Rødhettte er skogens mester i karate. På veien til bestemor holder kaninen henne litt med selskap men han må dra etter hvert. Hun blir forfulgt av ulven og tror han er banditten.


Ulven:
Ulven er en jorunalist. Han har en assistent som heter speedy. Det er et ekorn. Han har fått beskjed om og ta bilde av alt. Når speedy drikker kaffe blir han gæren! Ulven kan bli litt små irritert på ekornet speedy av og til. Ulven etter forsker og tror han har funnet ut hvem det er.Ulven tror det er rødhette og følger etter henne. Han vet ikke veien tilo bestemors hus og spør en kanin. Da forsetter han å lette når kaninen har fortalt veien.


Tømmermannen:
Tømmermannen er skuspiller og prøver å få en rolle. Han får beskjed om å finne sin indre tømmermann og drar ut i skogen. Men først kjører han rundt med mat til barna og når han går ut av bilen blir han ranet. Kaninen trøster han. Han drar ut i skogen å hogger ned trær. Han huger ned et tre og gjør sånn at tret faller og ruller mot han. Han blir dyttet inn i bestemorens hus.

Bestemoren:
Bestemoren er ikke som alle andre bestemødre. Rødhette vet det ikke men hun driver med ekstrem sport. Bestemoren skal ut på en ski konkuranse og kaninen spør om autograf.
Bestemoren blir dyttet av en frekk ski mann. Hun overhører han si at han skal ta rødhette. Bestemoren blir sjokka. Bestemoren sprenger fjellet og vinner konkuransen.

Svar: Du måikke lese dette før du har sett filmen. Det er bare et tips. Her er svaret: Kaninen er den onde banditten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar