mandag 10. desember 2012

De fem legendene

De fem legendene

I over i går så jeg de fem legendene på kino!
Det var super gøy!

Jack frost:

Ingen av barna kan se han fordi ingen av dem tror på ham. Jack er hoved personen. Han har kremhvit hår. En gang var han under vann. Han var redd men månen gjorde han modig igjen. Jav\ck frost sin kjerne er å ha det gøy. Han vil ikke bli vokter men på slutten blir han det. På slutten kan et barn se han og etter hvert flere.Jack kjemper for barna og er modig.

Påskeharen ( Harry ) :
Påskeharen er en tøff fyr. Han er flink med barn. Harry har sin egen bommerang. Harry elsker tunnelene sine, men hater sledden ( fordi han har høyde skrekk ) Han har sitt eget palass fult av egg.Harry er kul.

Tannfeen:
Tannfeen og hjelperne hennes elsker tenner. De synes Jack sine tenner er nydelige og hvite. Tannfeen har sitt eget palass. Hun kan se hvordan tennene har falt ut. Det er fordi de har minner i seg. Tannfeen er fargerik og søt.

Ole lokke øye ( eller sand mannen som noen kaller han ) :
Ole lukke øye er en litten gull fyr. Han kan lage alt mulig med det fine gullstøvet sitt. Drømmene hans er supre. Han kan ikke snakke men hviser hva han sier med tegn over hodet. Sandmannen er modig og en hyggelig fyr.

Julenissen:
Julenissen er en hyggelig fyr men litt tøff av og til. I filmen sier han at han har store øyne som han kan fine noe finnt i vær eneste ting. Julenissens hobby er å lage ting av is. I huset hans er det mange store brune klumper som går omkring og jobber. Det er også små røde alver. De er så søte. Julenissen er en super fyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar